VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Armand Assante - filmografia (18)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Magic Man (Magic Man)
rok produkcji 2009   reżyser Cooper Stuart
Szlak Śmierci (Linea, La)
rok produkcji 2008   reżyser Cotten James
Podniebna wojna (Mirror Wars)
rok produkcji 2006   reżyser Chiginsky Vasili
Oprawca (Surveillance)
rok produkcji 2006   reżyser Kiersch Fritz
Podwójna gra (Two for the Money)
rok produkcji 2005   reżyser Caruso D.J.
Śmierć on-line (Dot.Kill)
rok produkcji 2005   reżyser Irvin John
Granica sprawiedliwości (Citizen Verdict)
rok produkcji 2003   reżyser Martinez Philippe
Farciarz (Tough Luck)
rok produkcji 2003   reżyser Ellis Gary
Nowa tożsamość (Consequence)
rok produkcji 2003   reżyser Hickox Anthony
Partnerzy (Partners in Action)
rok produkcji 2002   reżyser Furie Sidney J.
()
rok produkcji    reżyser
()
rok produkcji    reżyser
Król ulicy (One Eyed King)
rok produkcji 2001   reżyser Moresco Robert
Odyseja (Odyssey, The)
rok produkcji 1997   reżyser Konczałowski Andriej
Striptease (Striptease)
rok produkcji 1996   reżyser Bergman Andrew
Królowie Mambo (Mambo Kings, The)
rok produkcji 1992   reżyser Glimcher Arne
1492: Wyprawa do Raju (1492: Conquest of Paradise)
rok produkcji 1992   reżyser Scott Ridley
Szeregowiec Benjamin (Private Benjamin)
rok produkcji 1980   reżyser Zieff Howard


Jesteś 7621 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.