VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Brad Pitt - filmografia (29)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Furia DVD (Fury DVD)
rok produkcji 2014   reżyser Ayer David
World War Z (World War Z)
rok produkcji 2013   reżyser Forster Marc
Zabić, to tak łatwo powiedzieć (Killing Them Softly)
rok produkcji 2012   reżyser Dominik Andrew
Moneyball (Moneyball)
rok produkcji 2011   reżyser Miller Bennett
Bękarty wojny (Inglourious Basterds)
rok produkcji 2009   reżyser Tarantino Quentin
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona (Curious Case of Benjamin Button, The)
rok produkcji 2008   reżyser Fincher David
Tajne przez poufne (Burn After Reading)
rok produkcji 2008   reżyser Coen Joel
Oceans 13 (Oceans Thirteen)
rok produkcji 2007   reżyser Soderbergh Steven
Zabójstwo Jesse ego Jamesa przez tchórzliwego (Assassination of Jesse James by the Coward Ro)
rok produkcji 2007   reżyser Dominik Andrew
Babel (Babel)
rok produkcji 2006   reżyser
Pan i Pani Smith (Mr. & Mrs. Smith)
rok produkcji 2005   reżyser Liman Doug
Troja (Troy)
rok produkcji 2004   reżyser Petersen Wolfgang
Ocean's Twelve: Dogrywka (Ocean's Twelve)
rok produkcji 2004   reżyser Soderbergh Steven
Mexican (Mexican, The)
rok produkcji 2001   reżyser Verbinski Gore
Zawód szpieg (Spy Game)
rok produkcji 2001   reżyser Scott Tony
Przekręt (Snatch)
rok produkcji 2000   reżyser Ritchie Guy
Podziemny Krąg (Fight Club)
rok produkcji 1999   reżyser Fincher David
Joe Black (Meet Joe Black)
rok produkcji 1998   reżyser Brest Martin
Siedem lat w Tybecie (Seven Years in Tibet)
rok produkcji 1997   reżyser Annaud Jean-Jacques
Zdrada (Devil's Own)
rok produkcji 1997   reżyser Pakula Alan J.
Uśpieni (Sleepers)
rok produkcji 1996   reżyser Levinson Barry
()
rok produkcji    reżyser
12 małp (12 Monkeys)
rok produkcji 1995   reżyser Gilliam Terry
Wywiad z wampirem (Interview with a Vampire)
rok produkcji 1994   reżyser Jordan Neil
Kalifornia (Kalifornia)
rok produkcji 1993   reżyser Sena Dominic
Prawdziwy romans (True Romance)
rok produkcji 1993   reżyser Scott Tony
Rzeka życia (River Runs Through It)
rok produkcji 1992   reżyser Redford Robert
Męskie opowieści (Two-Fisted Tales)
rok produkcji 1991   reżyser Donner Richard
Za młoda by umrzeć (Too Young to Die)
rok produkcji 1990   reżyser Markowitz Robert


Jesteś 16585 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.