VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Bruce Dern - filmografia (12)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Trudna Miłość (Cake Eaters, The)
rok produkcji 2007   reżyser Masterson Mary Stuart
Dolina iluzji (Down in the Valley)
rok produkcji 2005   reżyser Jacobson David
Monster (Monster)
rok produkcji 2003   reżyser Jankins Patty
Jeźdźcy apokalipsy (Masked and Anonymous)
rok produkcji 2003   reżyser Charles Larry
Dom Glassów (Glass House)
rok produkcji 2001   reżyser Sackheim Daniel
Rącze konie (All the Pretty Horses)
rok produkcji 2000   reżyser Thornton Billy Bob
Nawiedzony (Haunting, The)
rok produkcji 1999   reżyser de Bont Jan
Ostatni sprawiedliwy (Last Man Standing)
rok produkcji 1996   reżyser Hill Walter
Na przedmieściach (Burbs, The)
rok produkcji 1989   reżyser Dante Joe
Intryga rodzinna (Family Plot)
rok produkcji 1976   reżyser Hitchcock Alfred
Kowboje (Cowboys, The)
rok produkcji 1972   reżyser Rydell Mark
Powiesić go wysoko (Hang 'Em High)
rok produkcji 1968   reżyser Post Ted


Jesteś 13011 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.