VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Christian Slater - filmografia (30)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Kula w łeb (Bullet to the Head)
rok produkcji 2013   reżyser Hill Walter
Operacja Sofia (Sofia)
rok produkcji 2012   reżyser Florentine Isaac
Krwawy odwet (Sacrifice)
rok produkcji 2011   reżyser Lee Damian
Czarny Cadillac (Cadillac Dolana)
rok produkcji 2009   reżyser Beesley Jeff
Zabójcze Kłamstwa (Lies & Illusions)
rok produkcji 2009   reżyser Takacs Tibor
Przeklęta forsa (Love Lies Bleeding)
rok produkcji 2008   reżyser Samples Keith
Spokojny człowiek (He Was a Quiet Man)
rok produkcji 2007   reżyser Cappello Frank
Człowiek widmo 2 (Hollow Man 2)
rok produkcji 2006   reżyser Fah Claudio
Alone in the Dark: Wyspa cienia (Alone in the Dark)
rok produkcji 2005   reżyser Boll Uwe
Kontrakt (Deal, The)
rok produkcji 2005   reżyser Kahn Harvey
Dobry pasterz (Good Shepherd, The)
rok produkcji 2004   reżyser Webb Lewin
Łowcy umysłów (Mindhunters)
rok produkcji 2004   reżyser Harlin Renny
Łowca głów (Pursued)
rok produkcji 2004   reżyser Tabori Kristoffer
Wojak Churchill (Churchill: The Hollywood Years)
rok produkcji 2004   reżyser Richardson Peter
Szyfry wojny (Windtalkers)
rok produkcji 2002   reżyser Woo John
Brudna Forsa (Run for the Money)
rok produkcji 2002   reżyser Antonijevic Predrag
Paparazzi (Who is Cletis Tout?)
rok produkcji 2001   reżyser Ver Wiel Chris
3000 mil do Graceland (3000 Miles to Graceland)
rok produkcji 2001   reżyser Lichtenstein Demian
Ukryta prawda (Contender, The)
rok produkcji 2000   reżyser Lurie Rod
Powódź (Hard Rain)
rok produkcji 1998   reżyser Salomon Mikael
Tajna Broń (Broken Arrow)
rok produkcji 1996   reżyser Woo John
Usłane różami (Bed of Roses)
rok produkcji 1996   reżyser Goldenberg Michael
Morderstwo 1 stopnia (Murder in the First)
rok produkcji 1995   reżyser Rocco Marc
Wywiad z wampirem (Interview with a Vampire)
rok produkcji 1994   reżyser Jordan Neil
Prawdziwy romans (True Romance)
rok produkcji 1993   reżyser Scott Tony
Gangsterzy (Mobsters)
rok produkcji 1991   reżyser Karbelnikoff Michael
Robin Hood książę złodziei (Robin Hood: Prince of Thieves)
rok produkcji 1991   reżyser Reynolds Kevin
Opowieści z ciemnej strony (Tales From The Darkside)
rok produkcji 1990   reżyser Harrison John
Młode strzelby 2 (Young Guns II)
rok produkcji 1990   reżyser Murphy Geoff
Imię róży (Name der Rose, Der)
rok produkcji 1986   reżyser Annaud Jean-Jacques


Jesteś 15749 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.