VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Dallas Roberts - filmografia (6)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Przetrwanie (Grey, The)
rok produkcji 2012   reżyser Carnahan Joe
Genialny wynalazek (Ingenious)
rok produkcji 2009   reżyser Kelly Brian
Całe życie z wariatami (Shrink)
rok produkcji 2009   reżyser Pate Jonas
Flicka (Flicka)
rok produkcji 2006   reżyser Mayer Michael
Oby do wiosny (Winter Passing)
rok produkcji 2005   reżyser Rapp Adam
Spacer po linie (Walk the Line)
rok produkcji 2005   reżyser Mangold James


Jesteś 13463 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.