VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Danny Trejo - filmografia (16)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Bad Ass 2: Twardziel (Bad Ass 2: Bad Asses)
rok produkcji 2014   reżyser Moss Craig
Maczeta zabija (Machete Kills)
rok produkcji 2013   reżyser Rodriguez Robert
Śmierć w Tombstone (Dead in Tombstone)
rok produkcji 2013   reżyser Reine Roel
Death Race: Inferno (Death Race: Inferno)
rok produkcji 2013   reżyser Reine Roel
Demonstracja sił (Force of Execution)
rok produkcji 2013   reżyser Waxman Keoni
Bad Ass: Twardziel (Bad Ass)
rok produkcji 2012   reżyser Moss Craig
Cross (Cross)
rok produkcji 2011   reżyser Durham Patrick
Maczeta (Machete)
rok produkcji 2010   reżyser Rodriguez Robert
Ciastko z niespodzianką (Smiley Face)
rok produkcji 2007   reżyser Araki Greeg
Piekielne sąsiedztwo (Hood of Horror)
rok produkcji 2006   reżyser Title Stacy
Skarb Mumii (Seven Mummies)
rok produkcji 2005   reżyser Turner Thadd
Gra o wszystko (Tennis, Anyone...?)
rok produkcji 2005   reżyser Logue Donal
Zagubiony (Lost)
rok produkcji 2004   reżyser Lemke Darren
Legenda telewizji (Anchorman: The Legend of Ron Burgundy)
rok produkcji 2004   reżyser McKay Adam
Gniazdo os (Animal Factory)
rok produkcji 2000   reżyser Buscemi Steve
Piekielna walka (Coyote Moon)
rok produkcji 1999   reżyser Avildsen John G.


Jesteś 14461 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.