VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

David Morse - filmografia (19)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
World War Z (World War Z)
rok produkcji 2013   reżyser Forster Marc
Szanghaj (Shanghai)
rok produkcji 2010   reżyser Hafstrom Mikael
Hurt Locker w pułapce wojn (Hurt Locker, The)
rok produkcji 2008   reżyser Bigelow Kathryn
Ocaleni (Passengers)
rok produkcji 2008   reżyser Garcia Rodrigo
Niepokój (Disturbia)
rok produkcji 2007   reżyser Caruso D.J.
16 przecznic (16 Blocks)
rok produkcji 2006   reżyser Donner Richard
Dolina iluzji (Down in the Valley)
rok produkcji 2005   reżyser Jacobson David
Wyścig marzeń (Dreamer: Inspired by a True Story)
rok produkcji 2005   reżyser Gatins John
Podwójna wizja (Double Vision)
rok produkcji 2002   reżyser Chen Kuo-fu
Kraina wiecznego szczęścia (Hearts in Atlantis)
rok produkcji 2001   reżyser Hicks Scott
Tańcząc w ciemnościach (Dancer in the Dark)
rok produkcji 2000   reżyser Von Trier Lars
Przynęta (Bait)
rok produkcji 2000   reżyser Fuqua Antoine
Dowód życia (Proof of Life)
rok produkcji 2000   reżyser Hackford Taylor
Zielona mila (Green Mile, The)
rok produkcji 1999   reżyser Darabont Frank
Wariatka z Alabamy (Crazy In Alabama)
rok produkcji 1999   reżyser Banderas Antonio
Negocjator (Negotiator, The)
rok produkcji 1998   reżyser Gray Gary F.
Krytyczna terapia (Extreme Measures)
rok produkcji 1996   reżyser Apted Michael
Obsesja (Crossing Guard, The)
rok produkcji 1995   reżyser Penn Sean
Męskie opowieści (Two-Fisted Tales)
rok produkcji 1991   reżyser Donner Richard


Jesteś 16123 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.