VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Freida Pinto - filmografia (5)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Geneza planety małp (Rise of the Planet of the Apes)
rok produkcji 2011   reżyser Wyatt Rupert
Czarne złoto (Black Gold)
rok produkcji 2011   reżyser Annaud Jean-Jacques
Anonimus (Anonymous)
rok produkcji 2011   reżyser Emmerich Roland
Immortals: Bogowie i herosi 3D BD (Immortals)
rok produkcji 2011   reżyser Singh Tarsem
Slumdog: Milioner z ulicy (Slumdog Millionaire)
rok produkcji 2009   reżyser Boyle Danny


Jesteś 16163 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.