VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Joaquin Phoenix - filmografia (18)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Imigrantka (The Immigrant)
rok produkcji 2013   reżyser Gray James
Ona (Her)
rok produkcji 2013   reżyser Jonze Spike
Mistrz (Master, The)
rok produkcji 2012   reżyser Anderson Paul
Kochankowie (Two Lovers)
rok produkcji 2008   reżyser Gray James
Królowie nocy (We Own the Night)
rok produkcji 2007   reżyser Gray James
Droga do przebaczenia (Reservation Road)
rok produkcji 2007   reżyser George Terry
Spacer po linie (Walk the Line)
rok produkcji 2005   reżyser Mangold James
Płonąca pułapka (Ladder 49)
rok produkcji 2004   reżyser Russell Jay
Osada (Village, The)
rok produkcji 2004   reżyser Shyamalan M.Night
Wszystko dla miłości (It's All About Love)
rok produkcji 2003   reżyser Vinterberg Thomas
Znaki (Signs)
rok produkcji 2002   reżyser Shyamalan M.Night
Buffalo Soldiers (Buffalo Soldiers)
rok produkcji 2001   reżyser Jordan Gregor
Zatrute pióro (Quills)
rok produkcji 2000   reżyser Kaufman Philip
Gladiator (Gladiator)
rok produkcji 2000   reżyser Scott Ridley
Ślepy tor (Yards)
rok produkcji 2000   reżyser Gray James
Osiem milimetrów (Eight millimeter)
rok produkcji 1999   reżyser Schumacher Joel
Droga przez piekło (U Turn)
rok produkcji 1997   reżyser Stone Oliver
Za wszelką cenę (To Die For)
rok produkcji 1995   reżyser Van Gus Sant


Jesteś 15899 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.