VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Kiefer Sutherland - filmografia (61)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Melancholia (Melancholia)
rok produkcji 2011   reżyser Trier Von Lars
24 Godziny: Wybawienie (24: Redemption)
rok produkcji 2008   reżyser Cassar Jon
Lustra (Mirrors)
rok produkcji 2008   reżyser Aja Alexandre
Kontrola Lotów (Kontrola Lotów)
rok produkcji 2008   reżyser Howard Richard
24 godziny: sezon6: płyta 6 (24: season 06: disc 6)
rok produkcji 2007   reżyser Cassar Jon
24 godziny: sezon6: płyta 5 (24: season 06: disc 5)
rok produkcji 2007   reżyser Cassar Jon
24 godziny: sezon6: płyta 4 (24: season 06: disc 4)
rok produkcji 2007   reżyser Cassar Jon
24 godziny: sezon6: płyta 3 (24: season 06: disc 3)
rok produkcji 2007   reżyser Cassar Jon
24 godziny: sezon6: płyta 2 (24: season 06: disc 2)
rok produkcji 2007   reżyser Cassar Jon
24 godziny: sezon6: płyta 1 (24: season 06: disc 1)
rok produkcji 2007   reżyser Cassar Jon
24 godziny: sezon5: płyta 5 (24: season 05: disc 5)
rok produkcji 2006   reżyser Cassar Jon
24 godziny: sezon5: płyta 4 (24: season 05: disc 4)
rok produkcji 2006   reżyser Cassar Jon
24 godziny: sezon5: płyta 3 (24: season 05: disc 3)
rok produkcji 2006   reżyser Cassar Jon
24 godziny: sezon5: płyta 2 (24: season 05: disc 2)
rok produkcji 2006   reżyser Cassar Jon
Strażnik (Sentinel, The)
rok produkcji 2006   reżyser Johnson Clark
24 godziny: sezon5: płyta 1 (24: season 05: disc 1)
rok produkcji 2006   reżyser Cassar Jon
Dżungla (Wild, The)
rok produkcji 2006   reżyser Williams 'Spaz' Steve
24 godziny: sezon5: płyta 6 (24: season 05: disc 6)
rok produkcji 2006   reżyser Cassar Jon
River Queen (River Queen)
rok produkcji 2005   reżyser Ward Vincent
24 godziny: sezon4: płyta 3 (24: season 04: disc 3)
rok produkcji 2004   reżyser Cochran Robert
24 godziny: sezon3: płyta 1 (24: season 03: disc 1)
rok produkcji 2004   reżyser Cochran Robert
24 godziny: sezon4: płyta 2 (24: season 04: disc 2)
rok produkcji 2004   reżyser Cochran Robert
24 godziny: sezon4: płyta 1 (24: season 04: disc 1)
rok produkcji 2004   reżyser Cochran Robert
24 godziny: sezon3: płyta 6 (24: season 03: disc 6)
rok produkcji 2004   reżyser Cochran Robert
24 godziny: sezon3: płyta 5 (24: season 03: disc 5)
rok produkcji 2004   reżyser Cochran Robert
24 godziny: sezon4: płyta 6 (24: season 04: disc 6)
rok produkcji 2004   reżyser Cochran Robert
24 godziny: sezon3: płyta 4 (24: season 03: disc 4)
rok produkcji 2004   reżyser Cochran Robert
Złodziej życia (Taking Lives)
rok produkcji 2004   reżyser Caruso D.J.
24 godziny: sezon4: płyta 5 (24: season 04: disc 5)
rok produkcji 2004   reżyser Cochran Robert
24 godziny: sezon3: płyta 3 (24: season 03: disc 3)
rok produkcji 2004   reżyser Cochran Robert
24 godziny: sezon4: płyta 4 (24: season 04: disc 4)
rok produkcji 2004   reżyser Cochran Robert
24 godziny: sezon3: płyta 2 (24: season 03: disc 2)
rok produkcji 2004   reżyser Cochran Robert
24 godziny: sezon2: płyta 6 (24: season 02: disc 6)
rok produkcji 2003   reżyser Cochran Robert
24 godziny: sezon2: płyta 5 (24: season 02: disc 5)
rok produkcji 2003   reżyser Cochran Robert
24 godziny: sezon2: płyta 4 (24: season 02: disc 4)
rok produkcji 2003   reżyser Cochran Robert
24 godziny: sezon2: płyta 3 (24: season 02: disc 3)
rok produkcji 2003   reżyser Cochran Robert
24 godziny: sezon2: płyta 2 (24: season 02: disc 2)
rok produkcji 2003   reżyser Cochran Robert
24 godziny: sezon2: płyta 1 (24: season 02: disc 1)
rok produkcji 2003   reżyser Cochran Robert
Narzędzia zbrodni (Desert Saints)
rok produkcji 2002   reżyser Greenberg Richard
Telefon (Phone Booth)
rok produkcji 2002   reżyser Schumacher Joel
Droga do wolności (To End All Wars)
rok produkcji 2001   reżyser Cunningham David L.
24 godziny: sezon1: płyta 5 (24: season 01: disc 5)
rok produkcji 2001   reżyser Spicer Bryan
24 godziny: sezon1: płyta 4 (24: season 01: disc 4)
rok produkcji 2001   reżyser Spicer Bryan
24 godziny: sezon1: płyta 3 (24: season 01: disc 3)
rok produkcji 2001   reżyser Spicer Bryan
24 godziny: sezon1: płyta 2 (24: season 01: disc 2)
rok produkcji 2001   reżyser Spicer Bryan
24 godziny: sezon1: płyta 1 (24: season 01: disc 1)
rok produkcji 2001   reżyser Spicer Bryan
24 godziny: sezon1: płyta 6 (24: season 01: disc 6)
rok produkcji 2001   reżyser Spicer Bryan
Mroczne miasto (Dark City)
rok produkcji 1998   reżyser Proyas Alex
Prawda jest okrutna (Truth or Consequences, N.M.)
rok produkcji 1997   reżyser Sutherland Kiefer
Zbrodnie doskonałe 2 (Perfect Crimes 2)
rok produkcji 1996   reżyser Sutherland Kiefer
Frankie Mucha Ostatnie dni gangstera (Last Days of Frankie the Fly, The)
rok produkcji 1996   reżyser Markle Peter
Zbrodnie doskonałe 3 (Perfect Crimes 3)
rok produkcji 1996   reżyser Sutherland Kiefer
Oko za oko (Eye For An Eye, An)
rok produkcji 1996   reżyser Schlesinger John
Trzej muszkieterowie (Three Musketeers, The)
rok produkcji 1993   reżyser Herek Stephen
Miasteczko Twin Peaks (Twin Peaks: Fire Walk with Me)
rok produkcji 1992   reżyser Lynch David
Ludzie honoru (Few Good Men, A)
rok produkcji 1992   reżyser Reiner Rob
Młode strzelby 2 (Young Guns II)
rok produkcji 1990   reżyser Murphy Geoff
Linia życia (Flatliners)
rok produkcji 1990   reżyser Schumacher Joel
Młode strzelby (Young Guns)
rok produkcji 1988   reżyser Cain Christopher
W pogoni za szczęściem (Promised Land)
rok produkcji 1987   reżyser Hoffman Michael
Straceni chłopcy (Lost Boys, The)
rok produkcji 1987   reżyser Schumacher Joel


Jesteś 13387 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.