VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Kirk Douglas - filmografia (9)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Wszystko w rodzinie (It Runs In the Family)
rok produkcji 2003   reżyser Schepisi Fred
Męskie opowieści (Two-Fisted Tales)
rok produkcji 1991   reżyser Donner Richard
Jeszcze raz Pearl Harbour (Final Countdown, The)
rok produkcji 1980   reżyser Taylor Don
Jack Kaktus (Cactus Jack)
rok produkcji 1979   reżyser Needham Hal
Spartakus (Spartacus)
rok produkcji 1960   reżyser Kubrick Stanley
Ostatni pociąg z Gun Hill (Last Train from Gun Hill)
rok produkcji 1959   reżyser Sturges John
Wikingowie (Vikings, The)
rok produkcji 1958   reżyser Fleischer Richard
Sekrety detektywa (Detective Story)
rok produkcji 1951   reżyser Wyler William
Dziwna miłość Marty Ivers (Strange Love of Martha Ivers, The)
rok produkcji 1946   reżyser Milestone Lewis


Jesteś 15953 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.