VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Mark Strong - filmografia (14)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Gang Rosenthala (Closer to the Moon)
rok produkcji 2013   reżyser Inny
Czas zapłaty (Welcome to the Punch)
rok produkcji 2013   reżyser Creevy Eran
Wróg numer jeden (Zero Dark Thirty)
rok produkcji 2012   reżyser Bigelow Kathryn
Gliniarz (Guard, The)
rok produkcji 2011   reżyser McDonagh John Michael
Czarne złoto (Black Gold)
rok produkcji 2011   reżyser Annaud Jean-Jacques
Szpieg (Tinker, Tailor, Soldier, Spy)
rok produkcji 2011   reżyser Alfredson Tomas
Robin Hood (Robin Hood)
rok produkcji 2010   reżyser Scott Ridley
Kick-Ass (Kick-Ass)
rok produkcji 2010   reżyser Vaughn Matthew
Sherlock Holmes (Sherlock Holmes)
rok produkcji 2009   reżyser Ritchie Guy
RocknRolla (RocknRolla)
rok produkcji 2008   reżyser Ritchie Guy
W sieci kłamstw (Body of Lies)
rok produkcji 2008   reżyser Scott Ridley
Tristan i Izolda (Tristan & Isolde)
rok produkcji 2006   reżyser Reynolds Kevin
Wszystko dla miłości (It's All About Love)
rok produkcji 2003   reżyser Vinterberg Thomas
Wiedźma (Superstition)
rok produkcji 2001   reżyser Hope Harry


Jesteś 15119 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.