VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Nicolas Cage - filmografia (47)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Wrota zaświatów (Pay the Ghost)
rok produkcji 2015   reżyser Edel Uli
Tokarev. Zabójca z przeszłości (Tokerev)
rok produkcji 2014   reżyser Cabezas Paco
Polowanie na łowcę (The Frozen Ground)
rok produkcji 2013   reżyser Walker Scott
12 godzin (Stolen)
rok produkcji 2012   reżyser West Simon
Piekielna zemsta (Drive Angry)
rok produkcji 2011   reżyser Lussier Patrick
Bóg zemsty (Seeking Justice)
rok produkcji 2011   reżyser Donaldson Roger
Anatomia strachu (Trespass)
rok produkcji 2011   reżyser Schumacher Joel
Polowanie na czarownice (Season of the Witch)
rok produkcji 2010   reżyser Sena Dominic
Uczeń czarnoksiężnika (Sorcerer's Apprentice, The)
rok produkcji 2010   reżyser Turteltaub Jon
Kick-Ass (Kick-Ass)
rok produkcji 2010   reżyser Vaughn Matthew
Zły porucznik (Bad Lieutenant: Port of Cal)
rok produkcji 2009   reżyser Herzog Werner
Zapowiedź (Knowing)
rok produkcji 2009   reżyser Proyas Alex
Ostatnie zlecenie (Bangkok Dangerous)
rok produkcji 2008   reżyser Chun Pang Oxide
Ghost Rider (Ghost Rider)
rok produkcji 2007   reżyser Johnson Mark Steven
Next (Next)
rok produkcji 2007   reżyser Tamahori Lee
World Trade Center (World Trade Center)
rok produkcji 2006   reżyser Stone Oliver
Po rozum do mrówek (Ant Bully, The)
rok produkcji 2006   reżyser Davis John A.
Kult (Wicker Man, The)
rok produkcji 2006   reżyser LaBute Neil
Prognoza na życie (Weather Man, The)
rok produkcji 2005   reżyser Verbinski Gore
Pan życia i śmierci (Lord of War)
rok produkcji 2005   reżyser Niccol Andrew
Skarb narodów (National Treasure)
rok produkcji 2004   reżyser Turteltaub Jon
Naciągacze (Matchstick Man)
rok produkcji 2003   reżyser Scott Ridley
Szyfry wojny (Windtalkers)
rok produkcji 2002   reżyser Woo John
Adaptacja (Adaptation.)
rok produkcji 2002   reżyser Jonze Spike
Opowieść wigilijna (Christmas Carol)
rok produkcji 2001   reżyser Murakami Jimmy
Kapitan Corelli (Captain Corelli's Mandoli)
rok produkcji 2001   reżyser Madden John
60 Sekund (Gone In 60 Seconds)
rok produkcji 2000   reżyser Sena Dominic
Family Man (Family Man, The)
rok produkcji 2000   reżyser Ratner Brett
Ciemna Strona Miasta (Bringing Out the Dead)
rok produkcji 1999   reżyser Scorsese Martin
Osiem milimetrów (Eight millimeter)
rok produkcji 1999   reżyser Schumacher Joel
Oczy węża (Snake Eyes)
rok produkcji 1998   reżyser De Palma Brian
Miasto aniołów (City of Angels)
rok produkcji 1998   reżyser Silberling Brad
Lot skazańców (Con Air)
rok produkcji 1997   reżyser West Simon
Bez twarzy (Face/Off)
rok produkcji 1997   reżyser Woo John
Twierdza (Rock, The)
rok produkcji 1996   reżyser Bay Michael
Pocałunek śmierci (Kiss of Death)
rok produkcji 1995   reżyser Schroeder Barbet
Dwa miliony dolarów napiwku (It Could Happen to You)
rok produkcji 1994   reżyser Bergman Andrew
Rycerz pierwszej damy (Guarding Tess)
rok produkcji 1994   reżyser Wilson Hugh
Miesiąc miodowy w Las Vegas (Honeymoon in Vegas)
rok produkcji 1992   reżyser Bergman Andrew
Zandalee (Zandalee)
rok produkcji 1991   reżyser Pillsbury Sam
Wpływ Księżyca (Moonstruck)
rok produkcji 1987   reżyser Jewison Norman
Arizona Junior (Raising Arizona)
rok produkcji 1987   reżyser Coen Joel
Peggy Sue wyszła za mąż (Peggy Sue Got Married)
rok produkcji 1986   reżyser Coppola Francis Ford
Błękitny chłopak (Boy in Blue, The)
rok produkcji 1986   reżyser Jarrott Charles
Ptasiek (Birdy)
rok produkcji 1984   reżyser Parker Alan
Wyścig z księżycem (Racing with the Moon)
rok produkcji 1984   reżyser Benjamin Richard
Cotton Club (Cotton Club, The)
rok produkcji 1984   reżyser Coppola Francis Ford


Jesteś 14043 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.