VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Nicole Kidman - filmografia (32)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Grace księżna Monako (Grace of Monaco)
rok produkcji 2014   reżyser Dahan Olivier
Stoker (Stoker)
rok produkcji 2013   reżyser Park Chan-wook
Droga do zapomnienia (The Railway Man)
rok produkcji 2013   reżyser Teplitzky Jonathan
Pokusa (Paperboy, The)
rok produkcji 2012   reżyser Daniels Lee
Anatomia strachu (Trespass)
rok produkcji 2011   reżyser Schumacher Joel
Żona na niby (Just Go With It)
rok produkcji 2011   reżyser Dugan Denis
Między światami (Rabbit Hole)
rok produkcji 2010   reżyser Cameron Mitchell John
Nine: Dziewięć (Nine)
rok produkcji 2009   reżyser Marshall Rob
Australia (Australia)
rok produkcji 2008   reżyser Luhrmann Baz
Margot jedzie na ślub (Margot at the Wedding)
rok produkcji 2007   reżyser Baumbach Noah
Złoty kompas (Golden Compass, The)
rok produkcji 2007   reżyser Weitz Chris
Inwazja (Invasion)
rok produkcji 2007   reżyser Hirschbiegel Oliver
Futro: portret wyobrażony Diane Arbus (Imaginary Portrait of Diane Arbus, An)
rok produkcji 2006   reżyser Shainberg Steven
Tupot małych stóp (Happy Feet)
rok produkcji 2006   reżyser Miller George
Czarownica (Bewitched)
rok produkcji 2005   reżyser Ephron Nora
Tłumaczka (Interpreter, The)
rok produkcji 2005   reżyser Pollack Sydney
Żony ze Stepford (Stepford Wives, The)
rok produkcji 2004   reżyser Oz Frank
Narodziny (Birth)
rok produkcji 2004   reżyser Glazer Jonathan
Piętno (Human Stain, The)
rok produkcji 2003   reżyser Benton Robert
Wzgórze nadziei (Cold Mountain)
rok produkcji 2003   reżyser Minghella Anthony
Dogville (Dogville)
rok produkcji 2003   reżyser von Trier Lars
Godziny (Hours, The)
rok produkcji 2002   reżyser Daldry Stephen
Inni (Others, The)
rok produkcji 2001   reżyser Amenabar Alejandro
Dziewczyna na urodziny (Birthday Girl)
rok produkcji 2001   reżyser Butterworth Jez
Moulin Rouge (Moulin Rouge)
rok produkcji 2001   reżyser Luhrmann Baz
Oczy szeroko zamknięte (Eyes Wide Shut)
rok produkcji 1999   reżyser Kubrick Stanley
Totalna magia (Practical Magic)
rok produkcji 1998   reżyser Dunne Griffin
Peacemaker (Peacemaker, The)
rok produkcji 1997   reżyser Leder Mimi
Za wszelką cenę (To Die For)
rok produkcji 1995   reżyser Van Gus Sant
Malice (Malice)
rok produkcji 1993   reżyser Becker Harold
Za horyzontem (Far and Away)
rok produkcji 1992   reżyser Howard Ron
Martwa cisza (Dead Calm)
rok produkcji 1989   reżyser Noyce Phillip


Jesteś 14993 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.