VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Robert Patrick - filmografia (21)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Troje na gigancie (The Road Within)
rok produkcji 2014   reżyser Inny
S.W.A.T.: Miasto Gniewu (S.W.A.T.: Firefight)
rok produkcji 2011   reżyser Boom Benny
Most do Terabithii (Bridge to Terabithia)
rok produkcji 2007   reżyser Csupo Gabor
Jednostka: sezon1: płyta 4 (Unit, The: season 1: disc 4)
rok produkcji 2006   reżyser Ferland Guy
Jednostka: sezon1: płyta 3 (Unit, The: season 1: disc 3)
rok produkcji 2006   reżyser Ferland Guy
Jednostka: sezon1: płyta 2 (Unit, The: season 1: disc 2)
rok produkcji 2006   reżyser Ferland Guy
Jednostka: sezon1: płyta 1 (Unit, The: season 1: disc 1)
rok produkcji 2006   reżyser Ferland Guy
Firewall (Firewall)
rok produkcji 2006   reżyser Loncraine Richard
Marine (Marine, The)
rok produkcji 2006   reżyser Bonito John
Spacer po linie (Walk the Line)
rok produkcji 2005   reżyser Mangold James
Płonąca pułapka (Ladder 49)
rok produkcji 2004   reżyser Russell Jay
Aniołki Charliego: Zawrotna szybkość (Charlie's Angels: Full Throttle)
rok produkcji 2003   reżyser McG
Na ścieżce zbrodni (Pavement)
rok produkcji 2002   reżyser Roodt Darrell
Mali agenci (Spy Kids)
rok produkcji 2001   reżyser Rodriguez Robert
Niebezpieczna prawda (Backflash)
rok produkcji 2001   reżyser Jones Philip J.
Rącze konie (All the Pretty Horses)
rok produkcji 2000   reżyser Thornton Billy Bob
Oni (Faculty, The)
rok produkcji 1998   reżyser Rodriguez Robert
Striptease (Striptease)
rok produkcji 1996   reżyser Bergman Andrew
Fałszywy cel (Decoy)
rok produkcji 1995   reżyser Rambaldi Vittorio
Uprowadzenie (Fire in the Sky)
rok produkcji 1993   reżyser Lieberman Robert
Terminator 2: Dzień sądu (Terminator 2: Judgement Day)
rok produkcji 1991   reżyser Cameron James


Jesteś 9479 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.