VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Sam Shepard - filmografia (15)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Skazaniec (Felon)
rok produkcji 2008   reżyser Waugh Ric Roman
Przypadkowy mąż (Accidental Husband)
rok produkcji 2007   reżyser Dunne Griffin
Powracający koszmar (Return, The)
rok produkcji 2006   reżyser Kapadia Asif
Niewidzialny (Stealth)
rok produkcji 2005   reżyser Cohen Rob
Nie wracaj w te strony (Don't Come Knocking)
rok produkcji 2005   reżyser Wenders Wim
Pamiętnik (Notebook, The)
rok produkcji 2004   reżyser Cassavetes Nick
Ukryta tożsamość (Blind Horizon)
rok produkcji 2003   reżyser Haussman Michael
Kod dostępu (Swordfish)
rok produkcji 2001   reżyser Sena Dominic
Helikopter w ogniu (Black Hawk Down)
rok produkcji 2001   reżyser Scott Ridley
Rącze konie (All the Pretty Horses)
rok produkcji 2000   reżyser Thornton Billy Bob
Hamlet (Hamlet)
rok produkcji 2000   reżyser Almereyda Michael
Przedsionek piekła (Purgatory)
rok produkcji 1999   reżyser Edel Uli
Raport pelikana (Pelican Brief, The)
rok produkcji 1993   reżyser Pakula Alan J.
Bezbronna (Defenseless)
rok produkcji 1991   reżyser Campbell Martin
Zbrodnie serca (Crimes of the Heart)
rok produkcji 1986   reżyser Beresford Bruce


Jesteś 15061 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.