VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Sylvester Stallone - filmografia (31)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Legendy ringu (Grudge Match)
rok produkcji 2013   reżyser Segal Peter
Plan ucieczki (Escape Plan)
rok produkcji 2013   reżyser Hafstrom Mikael
Kula w łeb (Bullet to the Head)
rok produkcji 2013   reżyser Hill Walter
Niezniszczalni 2 (Expendables II, The)
rok produkcji 2012   reżyser West Simon
Niezniszczalni (Expendables, The)
rok produkcji 2010   reżyser Stallone Sylvester
John Rambo (John Rambo)
rok produkcji 2008   reżyser Stallone Sylvester
Rocky Balboa (Rocky Balboa)
rok produkcji 2006   reżyser Stallone Sylvester
Mali agenci 3 (Spy Kids 3: Game Over)
rok produkcji 2003   reżyser Rodriguez Robert
Pokerzyści (Shade)
rok produkcji 2003   reżyser Nieman Damian
Mali agenci 3D (Spy Kids 3D: Game Over)
rok produkcji 2003   reżyser Rodriguez Robert
Słodka zemsta (Avanging Angelo)
rok produkcji 2002   reżyser Burke Martyn
D-Tox (D-Tox)
rok produkcji 2002   reżyser Gillespie Jim
Wyścig (Driven)
rok produkcji 2001   reżyser Harlin Renny
Get Carter (Get Carter)
rok produkcji 2000   reżyser Kay Stephen T.
Cop Land (Cop Land)
rok produkcji 1997   reżyser Mangold James
Zabójcy (Assassins)
rok produkcji 1995   reżyser Donner Richard
Specjalista (Specialist, The)
rok produkcji 1994   reżyser Llosa Luis
Człowiek demolka (Demolition Man)
rok produkcji 1993   reżyser Brambilla Marco
Rocky 5 (Rocky 5)
rok produkcji 1990   reżyser Avildsen John G.
Tango i Cash (Tango & Cash)
rok produkcji 1989   reżyser Konchalovsky Andrei
Osadzony (Lock Up)
rok produkcji 1989   reżyser Flynn John
Rambo 3 (Rambo 3)
rok produkcji 1988   reżyser MacDonald Peter
Kobra (Cobra)
rok produkcji 1986   reżyser Cosmatos George P.
Rambo 2 (Rambo: First Blood Part 2)
rok produkcji 1985   reżyser Cosmatos George P.
Rocky 4 (Rocky 4)
rok produkcji 1985   reżyser Stallone Sylvester
Rocky 3 (Rocky 3)
rok produkcji 1982   reżyser Stallone Sylvester
Ucieczka do zwycięstwa (Victory)
rok produkcji 1981   reżyser Huston John
Rocky 2 (Rocky 2)
rok produkcji 1979   reżyser Stallone Sylvester
Rocky (Rocky)
rok produkcji 1976   reżyser Avildsen John G.
Książęta z Flatbush (Lords of Flatbush, The)
rok produkcji 1974   reżyser Davidson Martin
Bananowy czubek (Bananowy czubek)
rok produkcji 1971   reżyser Allen Woody


Jesteś 6357 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.