VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Walter Hill - filmografia (12)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Kula w łeb (Bullet to the Head)
rok produkcji 2013   reżyser Hill Walter
Champion (Undisputed)
rok produkcji 2002   reżyser Hill Walter
Supernova (Supernova)
rok produkcji 2000   reżyser Hill Walter
Ostatni sprawiedliwy (Last Man Standing)
rok produkcji 1996   reżyser Hill Walter
Geronimo (Geronimo: An American Legend)
rok produkcji 1993   reżyser Hill Walter
Następne 48 godzin (Another 48 Hrs.)
rok produkcji 1990   reżyser Hill Walter
Przystojniak (Johnny Handsome)
rok produkcji 1989   reżyser Hill Walter
Czerwona gorączka (Red Heat)
rok produkcji 1988   reżyser Hill Walter
Nienawiść (Extreme Prejudice)
rok produkcji 1987   reżyser Hill Walter
Ulice w ogniu (Streets of Fire)
rok produkcji 1984   reżyser Hill Walter
48 godzin oryg. (48 Hours)
rok produkcji 1982   reżyser Hill Walter
Wojownicy (Warriors, The)
rok produkcji 1979   reżyser Hill Walter


Jesteś 15013 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.